Friday, November 9, 2012

I Choose To Wear Hijab.


Hai semua. Dah lama tak update blog ni. Terjumpa pulak satu contest ni. Mari ramai ramai kita join? Mana tau ada rezeki. So good luck untuk sapa yang dah join contest ni. Hehehe. Let's join! Klik banner untuk join yer. Selamat mencuba semua ^^

Photobucket

So. Gambar yang inilah gambarnya.

24 comments:

  1. lawa la :) gud luck dear ! kite pon join ^^
    http://heartylolipop.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    ReplyDelete
  2. dari contest yang sama :D jom jemput singgah ke blog saya :D http://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/hot-news-penyu-dah-pupus.html

    ReplyDelete
  3. da siap follow awok,,thnks follow kite:)

    ReplyDelete
  4. wah , mcm mane nak lilit shawl mcm tu ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi, ada toturial dkt sebelah tu dear :)

      Delete
  5. Hye gorgeous..!!..sangat cantik..gudluck key..=)

    ReplyDelete
  6. good luck dear
    done follow sini

    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    ReplyDelete
  7. http://balqisharyani.blogspot.com/2012/11/contest-top-best-photos-2012.html

    Jom join contest Qis .. Hadiah dress menanti anda :'D Hadiah untuk Top refferal pun ada ;'D

    ReplyDelete
  8. dari contest yg sama,
    good luck ^^
    http://www.fatindiana.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    jemput join giveaway dari FD ye ^^
    http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete