Tuesday, December 24, 2013

Segmen : Jom Blogwalking by Deeno







Cara penyertaan: 
1. Follow blog ni Denno // Nazrina // Dayang Deno
2. Like page advertiser
3. Copy banner di atas
4. Publish dan paste link anda pada ruangan kotak komen Denoo
5. Hadiah cash RM50 x 3 orang peserta
*Pemilihan pemenang
RM 50 x top referral
RM 50 x 2 cabutan bertuah

*tarikh tamat segmen pada 10.Januari.2014, 11.59 P.M

Selamat bersegmen semua, jum ramai ramai join :D

22 comments:

  1. selamat bersegmen and happy bw. fae singgah dari segmen yang sama ^^

    ReplyDelete
  2. Datang sini nak jerit..
    gud Luck yer

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum singgah sini dari segmen yang sama :) GOOD LUCK !!
    http://tiramisusweetsour.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  4. Asssalamualaikum.. Salam kenal .. Singgah sini dari segmen yg sama.. done follow :)

    ReplyDelete
  5. Dari segmen sama .. dtg BW sini. Jom BW blog yana ^^

    nazlyizan.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. datang singgah dari segmen yang sama.
    follow done. nuffnang click also done.
    semoga berjaya.

    http://www.syuhada1981.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan dari segmen yg sama
    done follow..
    nuffnang pun dh klik
    gud luck!jom singgah blog sy
    http://nukilan-nuna.blogspot.com/2013/12/apaduit-free-jom-blogwalking-by-denno-ha.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum.. saya dari segmen http://fifiy-fitrianiee.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html datang untuk berblogwalking kat sini :) . nama pun segmen blogwalking kan so sesuai sangat lah jika kita BW :)

    ReplyDelete
  9. datag blogwalking sini dari segmen yg sama....

    jemput join simple segmen saya..
    http://pening-pala.blogspot.com/2013/12/segmen-azam-blog-2014.html

    ReplyDelete
  10. Done follow.. Jom BlogWalking..

    Good Luck :)

    http://cekelatmanih.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  11. blogwalking dari GA yg sama .. gudluck ..
    http://pinksolution91.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html
    jum kesini pulak .. sama2 memeriahkan ..
    http://pinksolution91.blogspot.com/2013/12/super-duper-awesome-giveaway-by-hannan.html

    ReplyDelete
  12. shad datang blogwalking dari segmen sama, http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

    jemput join, http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete
  13. Datang blogwalking.. Salam perkenalan..

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum and hello ! Saya dari segmen yang sama :D ! follow my blog please ! Semoga berjaya !

    http://ratu-berguling002.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  15. datang bw sini dari segmen sama.. =]

    ReplyDelete
  16. Shafiq datang dari segmen yang sama :) jemput singgah blog shafiq A Gentleman To Be

    ReplyDelete
  17. salam... mia singgah dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking-by-deeno.html

    ReplyDelete
  18. Datang dari segmen yg sama.. ^^
    Selamat berkenalan.

    http://aejarstories.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  19. bru jmpa blog adk kwn baik.akakaka

    ReplyDelete