Wednesday, February 26, 2014

Ya Allah beri aku kekuatan,


Selamat petang, setelah lama tidak mengupdate blog. Amik masa sikit sebelum petang ni nak pergi jog. Even skrg ni mmg busy. Banyak assignment, test ditambah pula masalah mcm mcm yg mendatang. Takpa Allah ada. Allah sentiasa ada. Tetapi kadang kadang terfikir. Kenapa malang sgt. Sudah jatuh ditimpa tangga. Masalah dtg dgn pelbagai cara, ada yg nampak secara terang terangan. Ada yg diam diam. Yg paling menyedihkan hal kesihatan. Allahu, kuatkan hambaMu :(
"Tidaklah seorang Muslim ditimpa sakit melainkan dengannya Allah akan menggugurkan kesalahan-kesalahannya sebagaimana daun pohon yg berguguran" [H. R. Imam al-Bukhari]

LOVE? 
Tak nak ckp banyak, dah banyak sgt benda dpt pengalaman bab bab ni. Dan sampai saat ni. Mula rasa penat. Tabah, pasrah atas segalanya. Penat. Cukup dan cukup.


Tiada apa lagi mahu dikatakan. Terima kasih untuk segalanya :)

10 comments:

  1. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thankyou, dah follow. Rajin rajin la blogwalking ke sini :)

      Delete
  2. cantiknyaaaaaaaaaaaa kak supo biaso lah heheheh.
    :)

    stay strong.... don't get too heart broken ya kak <3333
    i'm heree!!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Demo puji sajo :p, InsyaAllah tgah sabar. I'll be okay :*

      Delete
  3. Miera,r u okay?teha mcm perasan sumthing..is it?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankyou sbb sedar. Nnti mira cerita :*

      Delete
  4. Masalah cinta ? Huh.. Sis.. Be strong :))

    http://abellmohd.blogspot.com/2014/03/jasmine-johari-tipu-seluruh-rakyat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah malas nak fikir, hehe thanks :D

      Delete