Sunday, October 27, 2013

Abdullah Daughter's


Bulan oktober kan? Cuti sem? Yay or nay? Mesti la yay! Sem 2 yg cepat sangat berlalu. Sebulan lagi masuk sem depan pulak. Rasa sat sangat aih sem ni, dah la cuti sem pun sebulan lebih ja. Sempat la nak kerja sebulan. Hee. Next sem? ada Acc?. Ya Allah dah la buta bab bab nombor ni. Apa apa pun, watlek watpeace dulu. Let's enjoy the sem break! Untuk entri kali ni, akan dibanjiri oleh gambar gambar. So dah bersedia? Haha, "Abdullah Daughter's" what's the mean actually? Haa semua anak Pak Dollah la. Nama bapa yg sama tapi lain lain orang la, so tajuk yg kena mengena dgn gadis-gadis yg berbinti kan Abdullah.








Rasyidah binti Abdullah


Amira binti Abdullah


Nor Izzati binti Abdullah
























Jutaan terima kasih kepada  En Flip , Cahaya Eza , Mad Zamri serangkap Photographer untuk kali ini. Walaupun gambaq tak berapa banyak sebab hujan haha. Apa apa pun, terima kasih daun keladi buat semua.
A big thanks tua our MakeUpArtist(MUA) Azie Jamil Thanks kak azie :)
Dikesempatan ni jugak, ada barang yg nak dipromote kan.



Interested? Handmade props for wedding, pre-wedding, engagement, birthday party or any events.You can costumize your own words. Kindly sms/whatsapp 0125758565( Cahaya Eza) for details :)
Thankyou for reading, xoxo !

16 comments:

  1. waa ceria ye...
    btw, amek course apa di Uitm Penang?

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. rugi la Yuyu Zulaika tak dtg tgok blog aku lalala ~

      Delete
  3. cantik2 belaka..agaknya ada tak Yuyu Z dtg jenguk?..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha alhamdulillah ciptaanNya, haha mmg tak la Yuyu Z nak jenguk :(

      Delete
  4. gila ahhh tipu kalau tak rindu hang mira oiiiii , makin cun melecun nohhh sekarang :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee aku dulu dengan sekarang sama ja, nnti kita jmpa k! :)

      Delete
  5. Selamat bercuti semester sis. Nice picture. Photogenic ni Abdullah daugters :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah nak habis pun dear, huhu. Btw thanks :D

      Delete