Monday, November 25, 2013

Semester 3


Alhamdulillah, saya bersyukur kerana masih bernafas dibumi Allah yg indah ni. Okay untuk entri kali ni adalah Semester 3!! Dah fikir habis habisan dah. Mmg takda idea, otak tepu + lemak berkrim disukai ramai. Hahaha. Bermulanya semester 3 saya di UiTM Permatang Pauh, Pulau Pinang. Diploma Pengurusan Hotel. Bersyukur sangat sebab dah 3 sem. Takdak sangkut apa apa. Tapi lagi seronok sebab pointer sem 2 ni okay dari sem 1 walaupun tak dapat dean list. Alhamdulillah sangat sangat bila dapat bagi my mum happy & whole the family. Rasa berbaloi dengan usaha yg dibuat walaupun kadang kadang selit sikit pi sana pi sini overnight la, tengok wayang la, tengok movie tak ingat dunia la. Hahaa, biasa la kadang kadang perlu jugak masa untuk release tension kan. Tapi takboleh selalu la kan. Untuk sem ni dapat kolej Kristal B. Okay la tapi kurang best sebab tak dapat wifi haha. Roomate si Nad mmg dah kenal lama so tak kisah, Dina yang cantik, Syaz yg lemah lembut. Housemate pulak si Farah Aimi classmate yg lansung tak rapat dari sem 1. Tiba tiba jadi rapat dan baik lepas balik dari trip class sem lepas. Hehe. Nad lagi sorang. Semua okay ja sporting. Best dapat kolej ni sebab memang selesa sangat!

Takdak apa pun, gambaq hiasan ja sebab dah taktau nak letak gambaq apa kan. Hihi. New bedsheet for this sem. Thank you mum. Hee.

View yg betul betul dari tingkap bilik saya. Kelihatan begitu indah skali. Kalau dah dekat dgn masjid. Mintak mintak alert skit la lepas azan tu. Hihi.

Cik Nadratul Syazwana yg mcm org gila semalam sbb takda internet. So decide la beli wifi untuk kegunaan peribadi(kegunaan la sangat). Terima kasih Nad dah 4sem aku kenal kau since aku pra lagi. Perasan tak kita lansung tak pernah gaduh? haha mcm hebat ja. Mungkin sbb perangai kau yg sentiasa nak bagi aku gelak tu kot.Hee. Dah takmau tulis banyak banyak pasal dia. hahaha

(Gambaq hiasan ja ni)
Saja ja nak letak gmbaq bagi nampak entri hidup sikit. Hihi, untuk anda semua doakan lah kejayaan saya serta kawan2 saya untuk sem ni. Semoga kami maju kehadapan dengan menaikkan lagi pointer pada sem ini. Amin. Kalau hal hal bercinta letak tepi sat. Yg berlalu biarlah berlalu. Jadi kan pengajaran untuk diri sendiri. Sapa ckp single tak boleh bahagia? I've my family. And that's enough for me. Thank you Allah. Saya dah mula tabahkan hati untuk apa apa dugaan lepas ni. :') terima kasih kepada sesiapa yg sudi membaca walaupun entri yg tak menarik. Cuma luahkan apa yg tersirat didalam hati. Byeee thanks semua, xoxo :*



10 comments:

  1. Yeayyy Mira cerita pasal aku! Thanks weh moga kekal persahabatan kita iloveyou bye

    ReplyDelete
  2. moga mira berjaya mencapai cita cita :)

    ReplyDelete
  3. selamat study kak mira . untung sangat ada kawan macam kak nad kann ? jelly :')

    ReplyDelete
  4. Assalamu'alaikum. Greetings, please visit my blog or directly to https://play.google.com/store/apps/details?id=air.PuzzleBarbie and https://play.google.com/store/apps/details?id = air.PuzzleEducationKids jugahttps :/ / play.google.com / store / apps / details? id = air.PuzzleDinosaurs, there are lots of good puzzles to sharpen and educate the intelligence of children, maybe you have children, sister, young niece, please try FREE, may be useful. sorry if not pleased, thank you.

    ReplyDelete